Facebook heeft het uitzicht van zijn fotodienst aangepast. De bedoeling is om het uitzicht van foto’s op je tijdlijn te verbeteren. “Het zal langzaam worden uitgerold in de komende weken” zegt een Facebookwoordvoerder in een verklaring. Naast een ander uitzicht komen bij getagde namen op foto’s ook tussen haakjes het aantal foto’s waarin ze getagd […]

Advertentie

Facebook heeft het uitzicht van zijn fotodienst aangepast. De bedoeling is om het uitzicht van foto’s op je tijdlijn te verbeteren.

“Het zal langzaam worden uitgerold in de komende weken” zegt een Facebookwoordvoerder in een verklaring. Naast een ander uitzicht komen bij getagde namen op foto’s ook tussen haakjes het aantal foto’s waarin ze getagd zijn, met link naar de fotopagina van de getagde persoon in kwestie.

Zo zal een fotopagina er binnenkort uitzien:

Facebook verbetert fotoweergave.

Volgens Facebook laat dit ontwerp je toe om grotere foto’s te bekijken die de pagina volledig zullen benutten als je ze openklikt. Tegelijk kan je foto’s aanduiden door op het sterretje naast een foto te klikken, waardoor ze prominenter op je tijdlijn komen.

Facebook, dat intussen meer dan 950 miljoen actieve gebruikers heeft, past zijn fotofunctie regelmatig aan. Met meer dan driehonderd miljoen uploads per dag is het sociaal netwerk de grootste fotosite ter wereld.