Microsoft heeft een karrevracht nieuwe luchtfoto’s toegevoegd aan Bing Maps. In totaal zijn er 215 terabyte nieuwe foto’s in vogelzicht van de VS, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Tokyo. De nieuwe foto’s zie je als je op Bing Maps ‘Bird’s eye’ aanklikt. De foto’s zijn allemaal genomen in een hoek van 45 graden tegenover de aarde […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Microsoft heeft een karrevracht nieuwe luchtfoto’s toegevoegd aan Bing Maps. In totaal zijn er 215 terabyte nieuwe foto’s in vogelzicht van de VS, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Tokyo.

De nieuwe foto’s zie je als je op Bing Maps ‘Bird’s eye’ aanklikt. De foto’s zijn allemaal genomen in een hoek van 45 graden tegenover de aarde vanuit een laagvliegend vliegtuig. Je kan steden, monumenten en belangrijke bezienswaardigheden in hoge resolutie bekijken. Je kan zelfs van meerdere kanten naar hetzelfde gebouw kijken.

Microsoft breidt luchtfoto's in Bing Maps uit

De kaart van de nieuwe toevoegingen toont aan dat de nieuwe foto’s vooral de VS, West-, Noord- en Zuid-Europa tonen. In totaal zijn er 84.451 vierkante kilometer extra beschikbaar. Onderstaand kaartje toont de nieuwe fotolocaties.

Microsoft breidt luchtfoto's in Bing Maps uit

De update van 215 terabytes komt amper een maand na de toevoeging van 165 terabyte. Toen werd er vooral op alles behalve de VS en Europa toegespitst, zoals onderstaand kaartje toont. In totaal biedt Bing nu al 230.000 vierkante kilometer luchtfoto’s aan.

Microsoft breidt luchtfoto's in Bing Maps uit