Nieuws

HTC bezig met Jelly Bean op One X en One S

Nadat Android 4.1 officieel aangekondigd was een aantal weken geleden, komen de logische vragen van gebruikers wanneer deze software beschikbaar is voor bepaalde toestellen. Fabrikanten die hun toestellen snel van een update voorzien worden geroemd, over fabrikanten die dit niet doen wordt geklaagd.

HTC One X en HTC One S
De Australische provider Telstra heeft aangegeven dat HTC inmiddels bezig is met de Jelly Bean-update voor zowel de HTC One X als de HTC One S. Deze versie is nog niet klaar, maar Telstra verwacht wel dat deze binnenkort beschikbaar zal zijn om te testen. Dit is natuurlijk geen officiële bevestiging van HTC, maar laat wel zien dat de fabrikant al druk bezig is met de Jelly Bean-update voor deze twee toestellen.

Beschikbaarheid
Uit dit bericht is helaas niet op te maken of en wanneer deze update beschikbaar zal zijn. Daarnaast is Telstra natuurlijk ook geen Nederlandse provider en kunnen we al helemaal niets zeggen over de update in Nederland, maar het zou wel logisch zijn dat deze aan meerdere providers wereldwijd beschikbaar gesteld wordt. Tot die tijd blijft het gewoon geduldig wachten op deze laatste nieuwe Androidversie.

[related_article id=”161563″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business