Nieuws

Twitter en Google+ update voor iOS

Twitter en Google hebben pas een update uitgebracht van hun mobiele apps op iOS. Twitter verbetert pushnotificaties, Google+ krijgt iPad-ondersteuning.

De nieuwe Twitter-update, inmiddels versie 4.3, brengt enkele verbeteringen mee. Zo is er nu ondersteuning voor pushnotificaties voor tweets van bepaalde mensen en kan je media rechtstreeks vanuit de tweet bekijken.

Verder krijg je nog in-app notificaties tijdens het gebruik van de app, zoals we die ook al kennen van onder andere Tweetbot. Stiekem haalt Twitter dan weer een belangrijke functie uit de app: de mogelijkheid om te zien vanuit welke Twitter-cliënt de tweet werd verzonden.

[related_article id=”158901″]

Google+ is nu ook te gebruiken op je iPad en benut nu de volledige resolutie van het Retina-scherm van de derde generatie iPad. De app biedt vanaf nu ook ondersteuning voor ‘Google+ Evenementen’ en je kan hangouts starten of deelnemen aan hangouts.

Beide sociale netwerken besteden meer en meer aandacht aan hun mobiele gebruikerservaring. Ook Facebook heeft onlangs bevestigd te werken aan een betere (maar vooral snellere) iOS-app.

Twitter 4.3 en Google+ 3.0 zijn beide gratis te vinden in de Apple App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business