Aanbiedingensite Groupon heeft voor het eerst een fysieke winkel geopend. Klanten kunnen er producten afhalen of kopen, of bij problemen hun product inwisselen of laten herstellen. Vanuit de Benelux een bezoekje brengen zal moelijk gaan want de shop bevindt zich in de Suntec City Mall van Singapore. Topman voor Groupon Singapore Karl Shong zegt aan […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Aanbiedingensite Groupon heeft voor het eerst een fysieke winkel geopend. Klanten kunnen er producten afhalen of kopen, of bij problemen hun product inwisselen of laten herstellen.

Vanuit de Benelux een bezoekje brengen zal moelijk gaan want de shop bevindt zich in de Suntec City Mall van Singapore. Topman voor Groupon Singapore Karl Shong zegt aan onze collega’s van CNet dat het niet alleen een afhaalpunt is, maar ook een manier om de klanten te leren kennen.

De winkel zelf heeft drie computerterminals en een handvol iPads, voor de gelegenuit uitgedost in Groupon-groen, waar je aanbiedingen van het bedrijf kan bekijken en eventueel kopen.

Groupon opent fysieke winkel.

Ondanks de populariteit van e-commerce, blijven veel consumenten wantrouwig staan ten opzichte van internetwinkels. Een fysieke vestiging kan die brug verkleinen. Zo kunnen potentiële kopers er producten uitproberen, of meer uitleg vragen over het product in kwestie.

Groupon benadrukt dat het in de eerste plaats een online platform is om te kopen. Maar als de winkel in Singapore succes kent, kan het zijn dat er nog andere vestigingen worden geopend in de toekomst.