Nieuws

SAE Institute start met opleiding voor mobiele applicaties

Opleiding Mobile Development

Smartphones, tablets, apps,… wie heeft er nog niet van gehoord? De mobiele wereld heeft weer een sprong vooruit gemaakt en als IT specialist of programmeur kan u maar beter mee zijn met de laatste ontwikkelingen. Nieuwssites, e-mails, games, gadgets, tegenwoordig is er een applicatie voor zowat alles! Voor veel bedrijven maken de applicaties ook deel uit van hun actieve marketing- en communicatiecampagne, ze zijn dus echt niet meer uit onze leefwereld weg te denken.

Speciaal voor mensen die al werken in de IT sector, maar die zich graag verder verdiepen in mobiele applicaties, hebben wij de perfecte opleiding Mobile Development. Een intensieve opleiding op 12 of 24 maanden om over de nodige kennis en vaardigheden te beschikken om professionele applicaties te kunnen ontwikkelen. De cursus richt zich op de Apple iOS en Google Android platformen, de twee meest gebruikte mobiele besturingssystemen van het moment, maar gaat ook verder in op het programmeren van html5 en css specifiek voor mobiel gebruik.

Naast de technische kennis, zal de cursus ook oplossingen bieden om op de beste manier de mobiele toepassingen in het huidig economische klimaat te  positioneren door gebruik te maken van de “app stores”. De opleiding gaat ook dieper in op project management technieken en het plannen van software-ontwikkelingsprojecten, en user interface design.

Heeft u al een vrij uitgebreide IT-kennis of bent u een gedreven autodidact met voldoende kennis over Object Oriented Programming en wilt u actief deelnemen aan het ontwerpen van mobile applications? Vraag dan zeker meer informatie over deze opleiding! Let wel, momenteel is deze opleiding enkel in het Frans beschikbaar.

Voor meer informatie kan u terecht op onze website //brussel.sae.edu of vraag een brochure aan via deze link //bruxelles.sae.edu/mobile_development

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business