Nieuws

Betrouwbaar naar de cloud

het aanbod van 21 lokale cloudproviders, HD versus SSD, veilig werken via hotspots, Samsung Galaxy S III, apps voor retrofoto's, cursus Wi-Fi hacken

Naar de cloud
De "rush" naar de cloud is in volle gang, maar als kmo/mkb vertrouw je je data niet zomaar toe aan eender welke webdienst. Daarom zet PC Magazine het volledige aanbod aan clouddiensten in België en Nederland naast elkaar. Hoe verhouden ze zich tot elkaar, en waarom zou je wel of niet voor die ene partner kiezen?

HD versus SSD
Natuurlijk viel de uitkomst te voorspellen, maar toch waren we benieuwd hoe groot het prestatiegat werkelijk is tussen de snelste harde schijf – te weten de VelociRaptor 1 TB van WD – en een troep rappe SSD"s.

Anoniem met VPN
Zomaar verbinden met een schijnbaar gratis hotspot is geen goed idee. Met een VPN-dienst surf je anoniem en vooral veiliger over onbetrouwbare internetverbindingen. We bekijken een vijftal van de betere VPN-diensten.

GPS-navigatie
Hoe geraak je het snelst van punt A naar punt B? Vraag het gewoon aan je gps, smartphone of autoradio! Een koopgids om nooit meer de weg kwijt te geraken, waar je ook bent.

Inclusief BackTrack Linux hackers-DVD!

Natuurlijk heb jij je draadloze netwerk beveiligd met een wachtwoord. Alleen: hoe sterk is dat wachtwoord eigenlijk en hoe lang zou een professionele hacker erover doen om het te achterhalen? Omdat we bij PC Magazine maar al te goed beseffen dat niets onkraakbaar is, bieden we je de mogelijkheid om dat zelf na te gaan met behulp van de speciale hackers-dvd bij dit magazine. Daarop staat de nieuwste versie van de befaamde Linux-distributie BackTrack.

Je hoeft zelfs helemaal niets te installeren, want alle tools draaien vanaf de live-dvd. Het enige wat je moet doen is je laptop opstarten vanaf de hackers-dvd en vervolgens de workshop in het magazine volgen. We leggen je daarin stap voor stap uit hoe je begint met het achterhalen van het wachtwoord van een met WEP/WPA beveiligd Wi-Fi-netwerk. Deze dvd is enkel bedoeld om netwerken te controleren waarvan je zelf de eigenaar bent. Elk ander gebruik is wellicht illegaal en raden we dan ook met klem af.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business