Als je belt via de pc, moet je daar ook je voordeel mee kunnen doen. Luister een Skype-conversatie later terug met de razend handige MP3 Skype Recorder. Skype is het meest gebruikte VoIP-consumentenprogramma ter wereld en sommige gesprekken zijn het nu eenmaal waard om later terug te luisteren. MP3 Skype Recorder neemt geheel automatisch elke […]

Advertentie

Als je belt via de pc, moet je daar ook je voordeel mee kunnen doen. Luister een Skype-conversatie later terug met de razend handige MP3 Skype Recorder.

Skype is het meest gebruikte VoIP-consumentenprogramma ter wereld en sommige gesprekken zijn het nu eenmaal waard om later terug te luisteren. MP3 Skype Recorder neemt geheel automatisch elke Skype-conversatie op, zodat je niet hoeft te onthouden op de opname- of stopknop te drukken als je via de pc een telefoontje pleegt.

[download_file]

Dit programma start na installatie automatisch op met Windows en draait onzichtbaar mee op de achtergrond. Zodra het opmerkt dat je met Skype belt, of dit nu van pc naar pc of naar een vast netwerk/mobiele telefoon is, start het automatisch een opname en converteert die na afloop met hulp van de LAME MP3 Encoder in een mp3-geluidsbestand op je harde schijf.

Met ondersteuning voor Skype conference calls en een eenvoudige interface is dit een tooltje wat je zonder nadenken kunt installeren. Uiteraard is het wel zo netjes om vooraf aan te geven dat je een gesprek aan het opnemen bent, maar dit gratis programma kan in sommige situaties een reddende engel zijn.