Base lanceert een abonnement dat je zelf samenstelt. Verandert je belgedrag dan kan je ook je abonnement meteen aanpassen. Het aanbod heet Base ID. Via een online budgetmeter kan je instellen welk budget je hebt en dat vervolgens verdelen over belminuten, smsen en mobiel internet. Zo betaal je bijvoorbeeld dertig euro voor 100 belminuten, 200 […]

Advertentie

Base lanceert een abonnement dat je zelf samenstelt. Verandert je belgedrag dan kan je ook je abonnement meteen aanpassen.

Het aanbod heet Base ID. Via een online budgetmeter kan je instellen welk budget je hebt en dat vervolgens verdelen over belminuten, smsen en mobiel internet. Zo betaal je bijvoorbeeld dertig euro voor 100 belminuten, 200 berichten en 500 megabyte.

De operator doet zelf telkens een suggestie maar je beslist zelf wat je neemt. Extra handig is dat je één keer per maand de indeling mag wijzigen.

Vorige maand nog kondigde het bedrijf aan dat het de contractduur van zijn klanten liet vallen. Dat geldt ook voor dit abonnement. Je betaalt dus wel nadien, maar bent vrij om je abonnement meteen op te zeggen of elke maand  te wijzigen.

Base lanceert flexibel abonnement.

Wie zelf de rekening wil maken kan dat op deze prijsberekenaar. Enige punt van kritiek lijkt ons dat er nog iets meer flexibiliteit mag zijn. Zo kan je onder meer kiezen voor 50 MB en 500 MB, maar niet voor een tussenmaat. Hetzelfde geldt voor smsen waar het van nul naar 200, 500 en vervolgens onbeperkt gaat.

Buiten de bundel betaal je overigens 20 eurocent per minuut, 10 eurocent per sms of 50 eurocent per megabyte.