In deze Smart Business Strategies leest u: Dossier ‘Het Slimme Kantoor’ Aan welke eigenschappen moet uw kantoor voldoen om als slim kantoor in aanmerking te komen? Wij vonden voor u tien sleutelwoorden die u op weg helpen. Maar we gingen ook op zoek naar apps die uw productiviteit onderweg aanzienlijk kunnen verhogen. [download_file] Dossier Back-up […]

Advertentie

In deze Smart Business Strategies leest u:

Dossier ‘Het Slimme Kantoor’
Aan welke eigenschappen moet uw kantoor voldoen om als slim kantoor in aanmerking te komen? Wij vonden voor u tien sleutelwoorden die u op weg helpen. Maar we gingen ook op zoek naar apps die uw productiviteit onderweg aanzienlijk kunnen verhogen.

[download_file]

Dossier Back-up en Storage
Iedereen beseft wel dat het belangrijk is om een goede back-up en storage omgeving te hebben. Maar wat staat er precies op het spel, en hoe beschermt u zich het best? Wij gingen op zoek naar het wankele evenwicht tussen een betaalbare en een betrouwbare infrastructuur. Want wat er ook gebeurt: the show must go on!

En verder geven we u vier redenen waarom BlackBerry de storm zal overleven, verklappen we enkele geheimen over security op en rond de luchthaven, onderzoeken we hoe de Belgische KMO met social media omspringt, vragen we ons af wie beter wordt van streaming, illustreren we hoe kleine broertje Bluetooth toch groot kan zijn, bewijzen we dat het geheugen een sterke spier is, sommen we vijf fouten op die elke thuiswerker maakt, en tonen we wat bedrijven kunnen leren van muizen en mieren. 
 

Advertentie