Nieuws

Google verbetert zoekfunctie in Gmail

Gmail biedt je voortaan, net zoals in Google Search, automatische zoeksuggesties aan basis van de inhoud van je e-mails.

Wie in Gmail zoekt naar bepaalde e-mails, kan een zoekopdracht invullen in de zoekbalk bovenin beeld. Na een druk op de Enter-toets krijg je de bijbehorende zoekresultaten opgelepeld. Handig als je een oude e-mail zoekt die verloren is geraakt in je mappenstructuur. Maar Google vindt dat het nog handiger kan!

Voorlopig enkel Engelse suggesties
Gmail krijgt net als je Google Search automatische zoeksuggesties. Deze "autocomplete predictions", zoals Google ze zelf noemt, werken verder hetzelfde als in de zoekmachine. Begin met het typen van zoektermen en Google analyseert je Gmail-gegevens om met bijpassende suggesties op de proppen te komen. Autocomplete prediction werkt voorlopig alleen in de Engelse taal, maar Google belooft op zijn blog om andere talen toe te voegen in de komende maanden. Wie Gmail gebruikt op een Google Apps-account heeft pech: autosuggestie staat voorlopig nog niet op het programma.

[related_article id=”158901″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business