Werken zonder Windows, koopgids Bluetooth headsets, de Raspberry Pi, test van 27 inch megamonitors, 6 betaalbare alternatieven voor de iPad

Advertentie

Werken zonder Windows
Stel je dit eens voor: je komt aan op je werk, koppelt je smartphone (of tablet) aan muis, scherm en toetsenbord en begint  te werken. Het kan, met Android 4.0!

Bluetooth headsets
Draadloze headsets zijn het verlengstuk bij uitstek voor mobiele apparaten, maar ook op en rond de desktop-pc hebben ze hun nut. Waar moet je op letten bij de aankoop en welke headsets moet je absoluut (niet) overwegen?

De 25-euro-pc
Wie zijn mini-pc de naam Raspberry Pi durft meegeven, heeft bij ons meteen een streepje voor. Maar hoe capabel is dit gehypte ARM-computertje eigenlijk?

Test 27 inchschermen
Een computerscherm zo groot als een tv? Een extra groot scherm heeft zo z"n voordelen, niet alleen voor computerwerk maar ook voor filmweergave. En dus doken we met een troep 27 inch LCD-schermen in een donker kamertje en bleven daar tot de beste boven water kwam.

Gratis! Volledige versie Ashampoo Snap 4

Handige software om vlot screenshots is altijd meegenomen, maar Snap 4 van Ashampoo kan nog veel meer: namelijk video-opnames maken van wat er zich op het scherm afspeelt. Deze functionaliteit is ideaal om bijvoorbeeld instructievideo"s te maken, waarbij zelfs multi-monitor-opstellingen worden ondersteund.

Dit is software waar iedereen wat aan heeft, en bovendien krijg je de volledige versie van Snap 4 – ter waarde van 20 euro – gewoon gratis bij dit nummer. Hou de Download-pas bij de hand, en volg de instructies op onze website om Snap 4 te kunnen installeren en activeren.

Belangrijk: deze actie loopt 21 augustus 2012.

Advertentie