Versie 19 van Chrome synchroniseert de tabbladen tussen alle toestellen waarop je bent aangemeld in Googles browser. Wie de bèta van Chrome 19 installeerde, kon al kennismaken met deze nieuwe functie. Als je op verschillende computers bent aangemeld in Chrome zie je rechts onderaan een nieuw tabblad het menu ‘andere apparaten’. Hier worden de geopende […]

Advertentie

Versie 19 van Chrome synchroniseert de tabbladen tussen alle toestellen waarop je bent aangemeld in Googles browser.

Wie de bèta van Chrome 19 installeerde, kon al kennismaken met deze nieuwe functie. Als je op verschillende computers bent aangemeld in Chrome zie je rechts onderaan een nieuw tabblad het menu ‘andere apparaten’. Hier worden de geopende tabbladen op elk toestel opgelijst.

Ook voor Android
Daarbij wordt ook de surfgeschiedenis van elk tabblad gesynchroniseerd. Zo kun je een tabblad op een andere computer openen en terugbladeren. Tabblad-synchronisatie werkt trouwens ook met de bèta van Chrome voor Android Ice Cream Sandwich.

Naast de nieuwe functie heeft Google acht beveiligingsproblemen met een hoge prioriteit aangepakt in Chrome 19. Nieuwe gebruikers kunnen de laatste versie van Chrome hier downloaden. Bij bestaande gebruikers wordt die automatisch in de achtergrond opgehaald en geïnstalleerd.