De virtuele operator Mobile Vikings heeft vanmorgen de kaap van honderdduizend klanten overschreden. Op de site van het bedrijf kan je al geruime tijd het aantal klanten op een teller meevolgen en die naderde de laatste dagen een nieuwe mijlpaal. Het getal is niet enkel interessant voor het bedrijf zelf. Mobile Vikings had beloofd dat wanneer […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!De virtuele operator Mobile Vikings heeft vanmorgen de kaap van honderdduizend klanten overschreden.

Op de site van het bedrijf kan je al geruime tijd het aantal klanten op een teller meevolgen en die naderde de laatste dagen een nieuwe mijlpaal.

Het getal is niet enkel interessant voor het bedrijf zelf. Mobile Vikings had beloofd dat wanneer het honderdduizend leden zou halen voor 30 juni, dat gebruikers gedurende een jaar één uur per dag gratis naar elkaar mogen bellen.

Mobile Vikings is een Mvno, een virtuele operator, op het netwerk van Base. Het ging van start begin 2009 als een project van Citylive. In september 2011 haalde het vijftigduizend gebruikers.

Wat het aanbod zo speciaal maakt is dat je bij een herlading van 15 euro twee gigabyte en tweeduizend smsjes krijgt. Daar komt nog bij dat het bedrijf geen reclame maakt. De populariteit wordt enkel aangedreven door de gebruikers.

Met een bijdrage van Jan Custers.