Amazon zou in de tweede helft van dit jaar e-readers met een kleurenscherm voorstellen. Het nieuws is niet officiëel maar wordt gemeld door Digitimes dat zich baseert op bronnen binnen de sector. Zij zeggen dat fabrikanten momenteel de nodige onderdelen aan het verschepen zijn. Als het gerucht klopt dan zou het gaan om e-lezers met […]

Advertentie

Amazon zou in de tweede helft van dit jaar e-readers met een kleurenscherm voorstellen.

Het nieuws is niet officiëel maar wordt gemeld door Digitimes dat zich baseert op bronnen binnen de sector. Zij zeggen dat fabrikanten momenteel de nodige onderdelen aan het verschepen zijn.

Als het gerucht klopt dan zou het gaan om e-lezers met capacitieve multitouch in plaats van de infrarood-aanraakschermen die in de huidige toestellen zitten.

Jeff Bezor, die Amazon leidt, zei in 2009 nog dat een kleurenscherm voor de Kindle nog “meerdere jaren” zou duren. Al moet je uitspraken van topmannen even hard relativeren als geruchten over nieuwe producten. Zo zei Steve Jobs in 2004 nog dat er geen iPod Video zou komen. Een goed jaar later lag dat toestel in de rekken.


Geen velden gevonden.