Met Dropbox op je Android-smartphone kun je overal aan je bestanden maar als je ze offline wil gebruiken moet je ze één voor één downloaden. Niet zo met deze app. Folder Downloader for Dropbox doet niet meer of minder dan zijn naam belooft. Als je de app toegang geeft tot je Dropbox-account kun je hele […]

Advertentie

Met Dropbox op je Android-smartphone kun je overal aan je bestanden maar als je ze offline wil gebruiken moet je ze één voor één downloaden. Niet zo met deze app.

Folder Downloader for Dropbox doet niet meer of minder dan zijn naam belooft. Als je de app toegang geeft tot je Dropbox-account kun je hele mappen naar je smartphone of tablet downloaden. Downloads gebeuren in de achtergrond en je kunt de voortgang volgen in de notificatiebalk.

Het is niet nodig dat de officiële Dropbox-app op je toestel geïnstalleerd staat. Het volstaat om een account bij Dropbox te hebben en de Folder Downloader for Dropbox toestemming te geven via je browser. Als je de officiële app wel gebruikt kun je daarin toestemming verlenen.

Folder Downloader for Dropbox is gratis beschikbaar in de Play Store
 

Advertentie