Nieuws

HP vernieuwt premium ultrabook Spectre XT

HP heeft op hun Global Influencer Summit 2012 enkele nieuwe producten uit de doeken gedaan. Een van de grootste blikvangers op de show is ongetwijfeld de gloednieuwe Spectre XT.

Vergeleken met de glazen cover van de allereerste Spectre, heeft die nu moeten plaatsmaken voor het meer duurzame aluminium. Onderaan de laptop wordt gewerkt met zogenaamd “soft texture” materiaal, om de laptop een extra premium gevoel mee te geven.

HP Spectre XT (Beeld: HP)

[related_article id=”152275″]

De Spectre XT meet op zijn dunste punt 14,5mm en weegt amper 1,395kg. Het 13,3 inchscherm is helaas een TN-paneel, wat de kijkhoek niet helemaal ten goede komt. Voor zo"n type van laptop hadden we toch liever een IPS-scherm gezien, al was het maar een optionele extra. Van Full HD-schermen is er in het ultrabookgamma nog steeds geen spoor.

HP Spectre XT (Beeld: HP)

Aan boord vinden we een 256 GB SSD, USB 3.0 en de 3de generatie Intel-processors. De beloofde batterijduur van 8 uur is helemaal niet slecht voor een laptop met dit dunne profiel. Belangrijk pluspunt vergeleken met de concurrerende andere ultrabooks: alle aansluitingen, zoals RJ45 of VGA, vereisen geen extra convertiestuk.

Om het premium-gehalte van deze laptop wat op te krikken, voorziet HP een specifieke conciërge-dienst. Dit specifieke telefoonnummer moet je snel en efficiënt uit de nood helpen, wanneer er problemen opduiken.

De Spectre XT is verkrijgbaar vanaf 999 euro en wordt eind juni in de winkels verwacht.

Specificaties:

  • Intel Core i7-3667U 2 GHz
  • 4GB RAM
  • 256 GB SSD
  • 1.366×768 glossy scherm
  • Windows 7 Home Premium

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business