De maandelijkse updateronde van Microsoft bevat zeven patches die samen 23 kwetbaarheden oplossen in onder meer Windows en Office. Van de zeven patches zijn er drie kritiek, met name MS12-029, MS12-034 en MS12-035. Ze voorkomen vooral het uitvoeren van (gevaarlijke) code van op afstand. Andere patches voorkomen onder meer dat bepaalde gebruikersrechten worden opgeheven. Naast […]

Advertentie

De maandelijkse updateronde van Microsoft bevat zeven patches die samen 23 kwetbaarheden oplossen in onder meer Windows en Office.

Van de zeven patches zijn er drie kritiek, met name MS12-029, MS12-034 en MS12-035. Ze voorkomen vooral het uitvoeren van (gevaarlijke) code van op afstand. Andere patches voorkomen onder meer dat bepaalde gebruikersrechten worden opgeheven.

Naast Microsoft Windows en Office lossen de zeven patches veiligheidsproblemen op in Silverlight en .NET Framework. In totaal worden er 23 problemen opgelost.

Afhankelijk van je computerinstellingen worden de updates automatisch gedownload en geïnstalleerd. Zo niet kan je ze terugvinden bij Windows Update op je pc.