Nieuws

Geen nieuwe toestellen op BlackBerry World

RIM richt zich op zijn jaarlijkse BlackBerry World volledig op zijn nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem. Wie nieuwe toestellen verwacht, komt van een koude kermis thuis.

RIM bevestigde tegenover onze collega’s van Cnet dat zijn belangrijkste jaarcongres over software, software en nog eens software zal gaan. “We onthullen geen hardware met BlackBerry 10”, verklaarde een woordvoerder van de Canadese telefoonmaker.

RIM wil met zijn nieuwe besturingssysteem een breuk met het verleden maken en hoopt met het op QNX-gebaseerde platform nieuwe ontwikkelaars en fans aan te trekken voor zijn BlackBerry-merk. Aanwezige ontwikkelaars zullen een prototype ontvangen, maar vreemd genoeg draait dit testtoestel niet op BlackBerry 10.

[related_article id=”158256″]

BlackBerry World 2012 is van cruciaal belang voor het noodlijdende bedrijf, maar fans van de compacte zwarte smartphones zullen teleurgesteld zijn dat er geen nieuwe toestellen present zijn op het congres. Samsung zal later deze week zijn Galaxy S III presenteren, een nieuwe iPhone is al in de maak en hoe langer RIM treuzelt met het lanceren van nieuwe modellen, hoe kleiner de kans wordt dat het weer een comeback kan maken op de competitieve smartphonemarkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business