KYOCERA MITA wordt KYOCERA Document Solutions Zaventem, april 2012 – KYOCERA MITA heeft aangekondigd dat het vanaf april 2012 zijn naam verandert in KYOCERA Document Solutions. Deze naamsverandering weerspiegelt de groei van het bedrijf als wereldwijde solutions provider voor het beheer van documenten binnen een organisatie. De nieuwe naam, KYOCERA Document Solutions, weerspiegelt de evolutie […]

Advertentie

KYOCERA MITA wordt KYOCERA Document Solutions

Zaventem, april 2012 – KYOCERA MITA heeft aangekondigd dat het vanaf april 2012 zijn naam verandert in KYOCERA Document Solutions. Deze naamsverandering weerspiegelt de groei van het bedrijf als wereldwijde solutions provider voor het beheer van documenten binnen een organisatie.

De nieuwe naam, KYOCERA Document Solutions, weerspiegelt de evolutie naar een organisatie die hardware, software en diensten aanbiedt in een totaalpakket. De verandering bevestigt KYOCERA Document Solutions als business enabler voor zijn klanten, meer bepaald op het vlak van standaardisatie van de communicatie, verbetering van de productiviteit, verlaging van de operationele kosten en vereenvoudiging van de dagelijkse activiteiten.

Oplossingen in het hart van het bedrijf
De nieuwe naam is de laatste stap van een transformatie die al enkele jaren aan de gang is. De oprichting van de groep KYOCERA Managed Document Services (MDS) kondigde eerder de focus aan van het bedrijf op de volledige informatiestroom binnen een organisatie in plaats van een meer beperkte focus op het afdrukken van informatie.

Oliver Kreth, General Manager European Marketing, vat de verandering samen: “KYOCERA Document Solutions is het hoogtepunt van jaren van groei en planning. Door onze klanten in het middelpunt van onze activiteiten te plaatsen en een hele reeks oplossingen en diensten te ontwikkelen die afgestemd zijn op hun behoeften, hebben we een sterk platform voor toekomstige groei gecreëerd”.
Deze ontwikkelingen hebben het bedrijf in die mate veranderd dat een nieuwe naam geschikt en noodzakelijk was geworden.

Het voordeel van verdeling via het dealerkanaal
Het uitgebreide aanbod hardware- en softwareoplossingen en services van KYOCERA Document Solutions wordt deskundig ondersteund door het dealerkanaal. Zij combineren de voordelen van lokale levering en bereikbaarheid die klanten vereisen met de vakkennis en ondersteuning van een globale onderneming zoals KYOCERA Document Solutions.

Basisfilosofie van KYOCERA
Sommige zaken hoeven echter niet te veranderen, zoals ECOSYS, dat in 2012 zijn 20e verjaardag viert. Het verbeteren van de duurzaamheid door componenten met een lange levensduur blijft een belangrijk aandachtspunt bij KYOCERA. 
KYOCERA Document Solutions wordt ondersteund door een unieke bedrijfsfilosofie die het streven naar uitstekende prestaties combineert met respect voor het milieu en individuele voldoening. De synergie tussen goed opgeleid en gemotiveerd personeel, de rijke filosofische erfenis van het bedrijf en superieure technologie biedt tastbare voordelen voor klanten over de hele wereld.