FAQ over Windows 8, test van 450 Mbit/s draadloze routers, 55 apps waar je wat aan hebt, iPad 3, Download-pas Auslogics File Recovery 3

Advertentie

Netwerkgids
We werken allemaal meer en meer in de cloud. Maar zonder een voldoende betrouwbare internetverbinding lopen de frustraties al snel op. We serveren daarom een boel tips voor een stabiele én snelle Wi-Fi-verbinding, en koppelen deze informatie aan een test van draadloze 450 Mbit/s routers.

55 nuttige apps
Smartphones zijn onmisbaar voor de productiviteit…. tenminste, als je de juiste apps weet te installeren. Onze gids zet de beste apps om meer te doen in minder tijd keurig op een rij.

Bestandsformaten
We gaan met ons vergrootglas over bekende bestandsformaten zoals docx, ppt en zip. Achter ieder formaat gaat immers veel meer schuil dan je denkt.

Mobiele beveiligingstools
Niet alleen op uw pc, maar ook op je telefoon wil je beschermd zijn tegen malware. Welke mate van bescherming biedt antivirussoftware voor mobiele besturingssystemen?

Gratis Download-pas voor Auslogics File Recovery 3

Met de professionele herstelsoftware van Auslogics recupereer je op eenvoudige wijze per ongeluk verwijderde bestanden en documenten van harde schijven, USB-geheugensticks en geheugenkaarten voor digitale camera"s. File Recovery 3 is onmisbare software, waarvan PC Magazine je helemaal gratis de volledige en onbeperkte versie aanbiedt. Een cadeau ter waarde van een dikke 50 euro.

Hou de Download-pas bij het nummer bij de hand, en volg de instructies op onze website om de software te kunnen installeren en activeren. Voor het gebruik van File Recovery 3 is een gratis online registratie vereist.

Belangrijk: deze actie loopt 19 juni 2012.

Advertentie