Nieuws

Facebook neemt eerste werknemer in België in dienst

De sociaalnetwerksite Facebook is sinds deze maand aanwezig in België. De 37-jarige Brusselaar Alexis Lebedoff is de allereerste werknemer in ons land.

De Belgische activiteiten van Facebook werden tot voor kort door de countrymanager voor de Benelux beheerd, in een klein kantoortje in Amsterdam. Met de recente aanstelling van een Client Partner Belgium, die rapporteert aan de countrymanager, is Facebook ook bij ons aanwezig.

De eer gaat naar de 37-jarige Brusselaar Alexis Lebedoff, die sinds 2007 voor Microsoft Belux werkte. Lebedoff moet de aanwezigheid van Facebook op de Belgische reclamemarkt versterken. Hij gaat adverteerders adviseren en hen in contact brengen met de juiste partners zoals appontwikkelaars, mediabureaus en grafische bureaus.

[related_article id=”161452″]

Stage in Silicon Valley
Om zich voor te bereiden op zijn nieuwe job moest Lebedoff, zoals alle werknemers bij Facebook, een week stage lopen in het hoofdkwartier van de sociale netwerksite in Palo Alto, Silicon Valley. Daar ontmoette hij Marc Zuckerberg, vertelt Lebedoff aan Le Soir.

"Het was een ongelooflijke ervaring. Ik heb Zuckerberg elke dag gezien. Zijn kantoor heeft glazen wanden en staat centraal op de campus zodat iedereen hem kan zien. Elke vrijdag houdt hij een vragenuurtje voor alle werknemers, waar ik even met hem heb kunnen praten. Zuckerberg is een zeer coole kerel", aldus Lebedoff.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business