tools voor wachtwoordbeheer, de grote cpu-gids, nieuwe ultrabooks, Skypen in Full HD, maak je smartphone onkraakbaar, test Cooler Master Cosmos II en Sony Xperia S.

Advertentie

Processorgids
Ons testlab gaat met een hoop benchmarks na hoe vandaag de verhoudingen liggen tussen Intel en AMD. Daarnaast verdiepen we ons in de nieuwe generatie mobiele processors voor zowel tablets als smartphones, want ook daar beweegt er heel wat. Zo ben je helemaal klaar voor het maken van de juiste keuze.

Robuuste hardware
Een overzicht van de meest opmerkelijke IT-spullen die, letterlijk, tegen een stootje kunnen. Van rubberen harde schijven tot kogelvrije IP-camera’s, het komt allemaal aan bod in deze koopgids.

Cloud 2.0
Vandaag computeren we op een heel andere manier dan 10 jaar geleden, met dank aan de cloud. We duiken in de cloud en gaan na hoe je zowel als thuis als op kantoor het maximum eruit haalt.

Desktops & notebooks
Opnieuw halen we zes kersverse computers naar ons testlab. De opdracht is simpel: achterhalen of al die mooie hardware zijn geld wel waard is.

3 volledige softwareversies op DVD. Waarde: 90 euro!

De dvd bij dit nummer van PC Magazine bevat niet één, niet twee maar wel drie volledige softwarepakketten. Te beginnen met Outpost Security Suite Pro 7.5 van Agnitum, een professionele beveiligingssuite voor de pc die je meer dan zes maanden proactieve bescherming biedt tegen de meest hardnekkige malware.

Daarnaast krijg je van ons de volledige en onbeperkte versie van de schoonmaaktool East-Tec Eraser 2011. Dit pakket helpt bij het onder controle houden van je privacy door gevoelige informatie en bestanden van de pc nauwgezet te verwijderen. Tot slot geven we je de unieke tool Hide Folders 2009 van FSPro Labs. Die tool maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier specifieke mappen op een harde schijf af te schermen met een wachtwoord.

Verder vind je op onze dvd nog een selectie aan absolute topsoftware, waaronder Cyberlink Power2Go 8 Essential, Click.to, Firefox 10, Comodo Cleaning Essentials en nog veel meer.

Advertentie