In deze Smart Business Strategies leest u: Dossier Energiebeheer De energiefactuur maakt een steeds groter deel uit van het totale kostenplaatje voor elke onderneming. Gelukkig liggen zowel binnen het datacenter als daarbuiten kansen voor het rapen om die energiefactuur binnen de perken te houden. Wij verzamelden 48 tips die ook u op weg helpen naar […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!In deze Smart Business Strategies leest u:


Dossier Energiebeheer
De energiefactuur maakt een steeds groter deel uit van het totale kostenplaatje voor elke onderneming. Gelukkig liggen zowel binnen het datacenter als daarbuiten kansen voor het rapen om die energiefactuur binnen de perken te houden. Wij verzamelden 48 tips die ook u op weg helpen naar een energiezuinigere onderneming. 

[download_file]

Security & Storage Guide
Uw bedrijfsinformatie is wellicht uw kostbaarste bezit. Maar beschermt en bewaart u die schat wel zoals het hoort? En weet u welk gevaren er om de digitale hoek loeren? Onze Security & Storage Guide biedt u een overzicht van de belangrijkste gevaren die uw infrastructuur bedreigen en de interessantste technologieën om aan deze gevaren het hoofd te bieden.

Dossier Debiteurenbeheer
Belgische ondernemingen die een factuur tijdig betalen, lijken eerder uitzondering dan regel. En het is er de voorbije jaren alleen maar erger op geworden. Wat is er aan de hand en – vooral – wat kunt u er aan doen? Het antwoord leest u in dit dossier.

 En verder bieden we u acht tips om conflicten te beheersen voor ze uw organisatie ondermijnen, onderzoeken we hoe u big data kunt benutten als concurrentieel voordeel, vergelijken we Apples iPad met enkele kapers op de kust, bespreken we de doorbraak van Flash in het datacenter, vragen we ons af of printerleveranciers zelf hun toestellen saboteren, helpen we u converseren met uw klanten, en tonen we u hoe uw hersenen voortdurend een loopje met u nemen.