De Consumer Preview van Windows 8 is in één dag tijd ruim een miljoen keer gedownload. Er is veel interesse in Microsofts nieuwste besturingssysteem. Microsoft maakte het nieuws zelf bekend via het Twitteraccount van het team achter Windows 8. “Een dag later… een miljoen downloads van de Consumer Preview.” The Verge berekende dat dit neerkomt […]

Advertentie

De Consumer Preview van Windows 8 is in één dag tijd ruim een miljoen keer gedownload. Er is veel interesse in Microsofts nieuwste besturingssysteem.

Microsoft maakte het nieuws zelf bekend via het Twitteraccount van het team achter Windows 8. “Een dag later… een miljoen downloads van de Consumer Preview.” The Verge berekende dat dit neerkomt op een download van 3,5 petabyte of 41 gigabyte per seconde.

De Consumer Preview is hoe de bètaversie van Windows 8 wordt genoemd. Wie wil kan het systeem gratis downloaden en installeren om te kijken hoe het meest recente besturingssysteem van Microsoft er zal uitzien.

Wie Windows 8 wil uittesten kan alvast terecht bij onze gids ‘Hoe installeer je Windows 8’. Hier leggen we uit hoe je het besturingssysteem downloadt en vervolgens op je computer aan de praat krijgt.

Advertentie