De speculatie over Microsoft Office voor de iPad laait op na het uitlekken van een foto van de kantoorsoftware. Het is de krant The Daily die een foto publiceert waarop een iPad Microsoft Office draait. Op het beeld zie je onder meer de pictogrammen voor Word, Excel en Powerpoint. Onderaan zie je de twee symbolen […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!



De speculatie over Microsoft Office voor de iPad laait op na het uitlekken van een foto van de kantoorsoftware.

Het is de krant The Daily die een foto publiceert waarop een iPad Microsoft Office draait. Op het beeld zie je onder meer de pictogrammen voor Word, Excel en Powerpoint. Onderaan zie je de twee symbolen voor instellingen en Messenger, samen met een Bing-zoekbalk.

Office voor ipad duikt op.

Volgens The Daily werkt Microsoft al zeker sinds november aan de applicatie en moet deze binnen enkele weken in de App Store verschijnen. Het zou onder meer mogelijk zijn om bestanden lokaal of online te maken en bewerken. Tegelijk komt er een opdate van OneNote voor iOS.

Geen Android
Microsoft lijkt zich momenteel wel alleen te beperken tot de iPad. Volgens bronnen van de site staat er dus geen Androidversie van Office in de steigers.

Update 22 februari:
Volgens Microsoft is de foto van de iPad met Office niet echt. Het bedrijf ontkent de speculatie van The Daily.