test usb-geheugensticks, scanners en ocr-software, switchen van Windows naar Mac, Sony Tablet P, 8 pagina's computerhulp

Advertentie

USB-geheugensticks
Een USB-stick blijft onmisbaar in de gereedschapskist van de serieuze computergebruiker. Onze test legt bloot welke exemplaren de hoogste snelheid bieden.

Scanners en documentverwerking
Elke week ontvang je stapels documenten, facturen en rekeningen die hij vervolgens klasseert in mappen. Zou het niet mooi om die papierberg te digitaliseren? PC Magazine neemt verschillende oplossingen onder de loep, gaande van gespecialiseerde scanners tot tekstherkenningssoftware.

De grote wisseltest
Hoe reageert een laptopgebruiker als we hem een iPad in handen stoppen? En wat moet een Windows-freak met een Mac? Wij zoeken het uit!

Download gratis VisualBee Pro

Het is niet iedereen gegeven om zomaar een goed ogende PowerPoint-presentatie uit de grond te stampen. VisualBee Pro is een plug-in voor PowerPoint 2007 en 2010 die bestaande presentaties volledig herwerkt tot een aantrekkelijk geheel. Zo wordt de lay-out aangepast en nieuwe beelden toegevoegd.

PC Magazine biedt je helemaal gratis de Pro-versie van VisualBee aan voor gebruik gedurende zes maanden (180 dagen). Dit vertegenwoordigt een cadeau ter waarde van bijna 40 dollar. Hou de Download-pas bij de hand, en volg de instructies op onze website om de software te kunnen installeren en te activeren. Voor het gebruik van VisualBee Pro is een gratis online registratie vereist. Belangrijk: deze actie loopt 17 april 2012.

Advertentie