Nokia lanceert Lumia 800 in België

Nokia lanceerde vandaag eindelijk zijn eerste smartphone met Windows Phone voor de Belgische markt. Een goedkopere Lumia komt later dit voorjaar.

De Lumia 800 is vanaf 1 februari te koop voor 499 euro (inclusief btw). Helemaal onbekend is het toestel niet, want de internationale lancering vond eind vorig jaar al plaats. Mede daarom kon je begin januari op ZDNet al een uitgebreide review lezen van onze collega’s van PC Magazine over het nieuwe vlaggenschip van Nokia.

De telefoon is verkrijgbaar in het zwart, cyaan en magenta. Nokia laat niets aan het toeval over, een uitgebreid persevenement, vanavond een voorstelling voor de bloggers en in de komende weken een uitgebreide reclamecampagne moeten de nieuwe strategie van Nokia, de keuze voor Windows Phone, ook in ons land een duw in de rug geven.

[related_article id=”161452″]

Goedkoper broertje
In de marge van de presentatie wisten Nokia en Belgacom te zeggen dat de Lumia 710, een goedkopere Nokia-smartphone met WP7, vanaf 1 maart te koop zal zijn voor 299 euro. De eerste drie maanden is dat toestel wel exclusief bij Belgacom te koop. Een gesubsidieerd aanbod, waarbij je de telefoon goedkoop krijgt in ruil voor een abonnement, komt er niet.

Over de komst van andere Nokia-smartphones doet het bedrijf voorlopig geen uitspraken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business