Axis Communications heeft Frank Meeuwens aangesteld als Key Account Manager voor België en Luxemburg. Hij is verantwoordelijk voor de uitbreiding van het partnernetwerk en de ondersteuning van de integratoren en installateurs van Axis. Frank Meeuwens is industrieel ingenieur van opleiding. De voorbije zestien jaar werkte hij voor Dedicated Micros Ltd, een fabrikant van CCTV-oplossingen. Als […]

Axis Communications heeft Frank Meeuwens aangesteld als Key Account Manager voor België en Luxemburg. Hij is verantwoordelijk voor de uitbreiding van het partnernetwerk en de ondersteuning van de integratoren en installateurs van Axis.


Frank Meeuwens is industrieel ingenieur van opleiding. De voorbije zestien jaar werkte hij voor Dedicated Micros Ltd, een fabrikant van CCTV-oplossingen. Als Sales Manager Benelux & Scandinavië was hij er verantwoordelijk voor de key accounts en voor het partnernetwerk.

Met zijn ervaring in de beveiligingsmarkt en zijn kennis van het partnernetwerk brengt Frank Meeuwens de expertise mee die Axis nodig heeft om de markt in België en Luxemburg beter te bedienen. Als professionele interface tussen onze de key accounts en Axis Communications moet Meeuwens de verkoopactiviteiten van het bedrijf in de regio ondersteunen en verder uitbouwen.