Nieuws

PwC wint tiende Global Knowledge Award

PwC heeft voor de tiende keer een prestigieuze Global MAKE Award gewonnen. MAKE staat voor "Most Admired Knowledge Enterprise". PwC eindigde als tiende in de rangschikking en is daarmee de enige van de Big 4 in de top tien.

Het MAKE-onderzoeksprogramma bestaat sinds 1998. De doelstelling van het researchprogramma bestaat erin organisaties te nomineren die een bovengemiddelde groei realiseren in het domein van hun intellectueel kapitaal, en toonaangevend zijn bij het omzetten van bedrijfskennis in waarde voor klanten.

Dit jaar waren 119 organisaties genomineerd voor de Global MAKE Award. PwC behaalde de tiende plaats in de rangschikking van de 21 winnaars.  “We zijn erg tevreden dat we weer  in de prijzen vallen als Most Admired Knowledge Enterprise”, zegt Philippe Vyncke, Markets Leader bij PwC België. “Het feit dat we al voor de tiende keer in de top tien eindigen is een erkenning voor alle medewerkers van PwC.” Andere winnaars van de award zijn onder meer Apple, IBM, Siemens en Toyota.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business