Nieuws

Windows Media Player Plus 2.1

Gebruik je wel vaker Windows Media Player om muzieknummers te beheren en te beluisteren, dan haal je met Windows Media Player Plus enkele handige extra’s binnen.

Windows Media Player beschikt uiteraard over een ingebouwde zoekfunctie, maar vervelend is wel dat je telkens eerst het zoekveld moet aanklikken. Niet zo met Windows Media Player Plus: het volstaat ergens in het venster van de mediaspeler een songtitel te beginnen intikken en wat je intikt, belandt automatisch in het zoekveld (find as you type).

[download_file]

De plug-in bevat tevens een krachtiger tageditor. Je kunt muzieknummers nu in batch bewerken en de editor ondersteunt ook teksten en artwork.

Sneltoetsen
Het is eveneens mogelijk eigen sneltoetsen te bepalen, zowel lokale (die alleen binnen Windows Media Player zelf functioneren) als globale. Deze laatste werken overal in Windows door: zo laat je met de toetscombinatie Ctrl+Win+Insert standaard het geselecteerde muzieknummer afspelen.

Leuk is ook de optie Party Shuffle: een dynamische afspeellijst die automatisch gevuld wordt met toevallig gekozen muzieknummers, opgepikt uit locaties die je zelf kan bepalen. Uiteraard blijft nog altijd de mogelijkheid om zelf nummers te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen.

Windows Media Player Plus bevat verder nog enkele geavanceerde opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk de mediaspeler te laten afsluiten zodra het huidige muzieknummer is afgelopen.

De plug-in integreert zich netjes met Windows Media Player, maar is wel alleen compatibel met versies 11 en 12. Je bereikt het instellingsvenster vanuit het menu Extra, waar je dan Plug-in properties kiest en Windows Media Player Plus aanklikt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business