GO Telecom heeft Ridhwan Ohorella (36) aangesteld als Channel Manager Special Products. Ohorella is verantwoordelijk voor de resellerprogramma’s en -trainingen. Het actieterrein van de nieuwe Channel Manager heeft betrekking tot apparatuur als de camera- en besturingssystemen van Vaddio, de streaming-oplossingen van VBrick, audiomixers, conferentieapparatuur, enzovoort. Daarnaast neemt hij het relatiebeheer met de resellers voor zijn […]

GO Telecom heeft Ridhwan Ohorella (36) aangesteld als Channel Manager Special Products. Ohorella is verantwoordelijk voor de resellerprogramma’s en -trainingen.


Het actieterrein van de nieuwe Channel Manager heeft betrekking tot apparatuur als de camera- en besturingssystemen van Vaddio, de streaming-oplossingen van VBrick, audiomixers, conferentieapparatuur, enzovoort. Daarnaast neemt hij het relatiebeheer met de resellers voor zijn rekening.

Ridhwan Ohorella is afkomstig van Nestlé Waters Direct, waar hij als Sales Executive verantwoordelijk was voor de uitbreiding van de key accounts en de begeleiding van de field sales. GO Telecom importeert en distribueert voice- en videocommunicatiesystemen. Het Nederlandse bedrijf heeft een showroom in Diegem.