Als eerste Belgische hosting provider voldoet Combell aan de ISO 27001-norm. Die legt de provider uitgebreide verplichtingen op rond informatiebeveiliging. “Onze klanten krijgen de meest verregaande garanties voor de veiligheid van hun webomgeving, vergelijkbaar met wat banken aan hun klanten aanbieden”, zegt CEO Jonas Dhaenens. Combell nam zijn hele organisatie onder de loep en heeft […]

Als eerste Belgische hosting provider voldoet Combell aan de ISO 27001-norm. Die legt de provider uitgebreide verplichtingen op rond informatiebeveiliging.


“Onze klanten krijgen de meest verregaande garanties voor de veiligheid van hun webomgeving, vergelijkbaar met wat banken aan hun klanten aanbieden”, zegt CEO Jonas Dhaenens. Combell nam zijn hele organisatie onder de loep en heeft de strikte voorschriften van de ISO 27001-norm stuk voor stuk geïmplementeerd: van doorgedreven risicomanagement en de scheiding van verantwoordelijkheden, tot de doorlichting van de operationele procedures.

De ISO 27001-norm is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Combell plant voortaan elk jaar een uitgebreide audit – een combinatie van ISO 9001 met ISO 27001 – om te garanderen dat het bedrijf alle normen strikt blijft naleven. Tegelijk blijft Combell zijn procedures op die manier verder optimaliseren.