Infor neemt een aantal nieuwe productlijnen van RSVP Business Systems over. De overname omvat de Quality Control Solution (QCS), een applicatie die is gebouwd met de Mongoose ontwikkelingstoolset van Infor. RSVP Business Systems uit New York is een Infor Channel Partner en leverancier van oplossingen rond het beheer van service- en kwaliteitscontrole. Concreet helpen de […]

Infor neemt een aantal nieuwe productlijnen van RSVP Business Systems over. De overname omvat de Quality Control Solution (QCS), een applicatie die is gebouwd met de Mongoose ontwikkelingstoolset van Infor.

RSVP Business Systems uit New York is een Infor Channel Partner en leverancier van oplossingen rond het beheer van service- en kwaliteitscontrole. Concreet helpen de oplossingen van RSVP bedrijven bij het volgen, controleren en beheren van kwaliteit tijdens dagelijkse procedures zoals de ontvangst, productie en verzending van producten.

Omdat de QCS van RSVP gebouwd is met de ontwikkelingstoolset Mongoose van Infor, is de applicatie architectonisch compatibel met Infor 10 ERP Business en andere Infor-applicaties. Dat biedt perspectief op het vlak van integratie en verdere ontwikkeling.