In de kerstperiode plant Tech Data traditiegetrouw een actie voor het goede doel. Dit jaar lanceert het bedrijf een sneeuwballengame ten voordele van Artsen Zonder Grenzen. In samenwerking met Acer, Asus, Microsoft en Intel ontwikkelde Tech Data het spelletje ‘Hit The Elf’. Per gespeeld spel schenkt het bedrijf een euro aan Artsen Zonder Grenzen. De […]

In de kerstperiode plant Tech Data traditiegetrouw een actie voor het goede doel. Dit jaar lanceert het bedrijf een sneeuwballengame ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

In samenwerking met Acer, Asus, Microsoft en Intel ontwikkelde Tech Data het spelletje ‘Hit The Elf’. Per gespeeld spel schenkt het bedrijf een euro aan Artsen Zonder Grenzen. De deelnemende resellers van Tech Data maken bovendien kans op een voucher ter waarde van 50 euro bij Google AdWords.

Hoe meer mensen het spel spelen voor 31 december, hoe groter het bedrag is dat Tech Data aan Artsen Zonder Grenzen kan overmaken. Het bedrijf rekent dan ook op de ‘Christmas spirit’ van zijn resellers en hun eindklanten.

‘Hit The Elf’: www.techdata.be/snowballgame