IT-distributeur Avnet Technology Solutions opent een democentrum in Brussel voor oplossingen op basis van Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud. Met het initiatief helpt Avnet zijn businesspartners in de Benelux oplossingen vinden voor hun eindklanten. Avnet is platinum partner binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN). Het nieuwe democentrum richt zich op bedrijven die […]


IT-distributeur Avnet Technology Solutions opent een democentrum in Brussel voor oplossingen op basis van Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud. Met het initiatief helpt Avnet zijn businesspartners in de Benelux oplossingen vinden voor hun eindklanten.

Avnet is platinum partner binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN). Het nieuwe democentrum richt zich op bedrijven die de mogelijkheden van Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud willen onderzoeken. Klanten kunnen in het centrum terecht voor een proof of concept en voor prestatiebenchmarks van Oracle Exadata Database Machine of Oracle Exalogic Elastic Cloud.

Resellers uit het Oracle PartnerNetwork kunnen als onderdeel van het Oracle Exastack-programma het Avnet Technology Center gebruiken voor het testen en afstemmen van hun applicaties op de nieuwste versies van de componenten van de Oracle-technologie. Op die manier kunnen ze bij Avnet ook de status van ‘Exadata Ready’ of ‘Exalogic Ready’ behalen.