Tech Data neemt Prodesk over, verdeler van CAD-software voor de mechanische industrie, geografische systeemautomatisering en elektrotechniek. Prodesk behaalde in 2009 een omzet van ongeveer 34 miljoen euro. Het bedrijf is een erkende Autodesk-verdeler die aan een gespecialiseerd klantenbestand van resellers levert. De overname van Prodesk versterkt de mogelijkheden van TDDatech om die service nu ook […]


Tech Data neemt Prodesk over, verdeler van CAD-software voor de mechanische industrie, geografische systeemautomatisering en elektrotechniek.

Prodesk behaalde in 2009 een omzet van ongeveer 34 miljoen euro. Het bedrijf is een erkende Autodesk-verdeler die aan een gespecialiseerd klantenbestand van resellers levert. De overname van Prodesk versterkt de mogelijkheden van TDDatech om die service nu ook aan te bieden in de Benelux.

”Door de overname van Prodesk beschikken we over een platform dat onze Autodesk-activiteiten in de Benelux helemaal verandert”, aldus Mike Appel, VP van TDDatech. “Het stelt ons in staat om resellers bijkomende voordelen te bieden, doordat we hen een organisatie met een pan-Europese infrastructuur kunnen aanbieden.”