De Belgische vakvereniging van internet service providers ISPA heeft Frederik Dewulf opgenomen in de raad van bestuur. De algemeen directeur van Interxion Belgium versterkt de adviesfunctie van de vereniging. ISPA werd opgericht om de belangen van Belgische bedrijven te behartigen die internetdiensten aanbieden. De leden ervan vertegenwoordigen 97% van het Belgische internetnetwerk. De vereniging publiceert […]


De Belgische vakvereniging van internet service providers ISPA heeft Frederik Dewulf opgenomen in de raad van bestuur. De algemeen directeur van Interxion Belgium versterkt de adviesfunctie van de vereniging.

ISPA werd opgericht om de belangen van Belgische bedrijven te behartigen die internetdiensten aanbieden. De leden ervan vertegenwoordigen 97% van het Belgische internetnetwerk. De vereniging publiceert onderzoeksresultaten en werkt onder meer rond regelgeving, wetgeving en techniek.

Frederik Dewulf is algemeen directeur van Interxion Belgium en vervoegt de raad van bestuur van ISPA. Hij zal deelnemen aan diverse projecten en werkgroepen. “Het is belangrijk dat we het Belgische publiek blijven voorzien van informatie over de Belgische internetmarkt”, zegt hij. ”Interxion heeft expertise opgebouwd op dat domein en ik kijk er bijzonder naar uit om die ervaring te delen binnen mijn nieuwe, adviserende rol.”