ICT-dienstverlener Getronics versterkt zijn Luxemburgse team met Large Account Manager Serge Martin. De benoeming illustreert de inspanningen die Getronics levert in de Luxemburgse markt. Serge Martin (46) bouwde eerder een carrière uit in Frankrijk en Luxemburg, als ondernemer en medewerker van bedrijven als SFR, Téléphonie SA Luxembourg en NextiraOne. Het is op basis van die […]


ICT-dienstverlener Getronics versterkt zijn Luxemburgse team met Large Account Manager Serge Martin. De benoeming illustreert de inspanningen die Getronics levert in de Luxemburgse markt.

Serge Martin (46) bouwde eerder een carrière uit in Frankrijk en Luxemburg, als ondernemer en medewerker van bedrijven als SFR, Téléphonie SA Luxembourg en NextiraOne. Het is op basis van die dubbele ervaring – als ondernemer en als kaderlid – dat Getronics Martin naar voren schoof voor de positie van Large Account Manager in Luxemburg.

In zijn nieuwe rol zal Serge Martin zich inzetten voor de klanten en prospecten van Getronics in Luxemburg. Daarnaast moet hij het potentieel van de markt mee helpen ontwikkelen en de aanwezigheid van Getronics in het Groot-Hertogdom Luxemburg verder uitbouwen. Martin heeft een diploma van de Franse hogeschool Ecole Des Cadres-IUT de Paris.