Nieuws

Nieuwe channelstrategie bij Colt

Magirus verdeelt de cloudservices van Colt. De samenwerking met IT-distributeurs geeft een nieuwe richting aan het channel partner-programma van Colt.


Het is de eerste keer is dat Colt een IT-distributeur aan zijn partnergemeenschap toevoegt. Dankzij de samenwerking met Magirus kan Colt zijn cloudservices nu direct aan de klant aanbieden. Bovendien krijgt Colt toegang tot een groter netwerk van gespecialiseerde IT-resellers, met name rond gevirtualiseerde cloudservices.

Expertise van resellers
Door ook IT-distributeurs in zijn partnerportfolio op te nemen geniet Colt van de expertise van een netwerk van gespecialiseerde IT-resellers. Dat moet Colt toelaten om in Europa onder meer de VMware vCloud-datacenterservices aan te bieden in nieuwe markten.

Het voordeel voor Magirus is dat het de eigen partners toegang kan bieden tot een uitgebreid zogenaamd information delivery-platform, dat een netwerk- en IT-infrastructuur combineert met expertise op het gebied van IT-services en netwerk- en communicatieoplossingen. Magirus richt zich vooral op infrastructuuroplossingen. Het bedrijf heeft partnerschappen met VMware, EMC en Cisco, drie belangrijke technologiepartners van Colt.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business