Nieuws

Click.to 0.9.4.1204

Je stuit op een stukje tekst dat je in Microsoft Word wil plakken of in Wikipedia of Google wil opzoeken. Daar komen behoorlijk wat muisklikken aan te pas: van het document naar het klembord en van het klembord naar de doelapplicatie. Met Click.to gaat dat een stuk makkelijker.

Click.to is geniaal in zijn eenvoud. Zodra je een afbeelding of een stukje tekst naar het Windows klembord kopieert (met Ctrl+C), verschijnt meteen een aantal pictogrammen van webservices of toepassingen. Het volstaat het gewenste pictogram aan te klikken om de inhoud van het klembord naar de achterliggende service of toepassing door te sturen.

[download_file]

Satellites
Welke pictogrammen (Click.to noemt ze satellites) je precies te zien krijgt, bepaal je geheel zelf. Op het einde van de installatie krijg je zo"n dertig services of toepassingen te zien, waaruit je maar hoeft te kiezen. Dat gaat van Google (zoekmachine, Maps en Translate) via eBay, Flicker, Twitter en Facebook tot Word, Excel en Outlook.

Ben je een item vergeten toe te voegen, geen probleem: met de laatste satellite uit de rij open je een menu waarin je alsnog het gewenste item kunt selecteren. Onder aan het menu tref je bovendien Options aan. Hiermee kun je ook eigen toepassingen of webservices aan het menu of aan de satellites toevoegen.

Wil je bijvoorbeeld ook zoekmachine Yahoo toevoegen, dan hoef je maar een willekeurige zoekterm in Yahoo in te tikken, de resulterende URL te kopiëren en de zoekterm te vervangen door een wildcard, zoals Click.to het noemt.

Click.to doet niets wat je anders ook niet kon, maar doet het wel een stuk eleganter én sneller. We ondervinden wel dat het programma soms de mist ingaat bij grote stukken tekst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business