Voortaan kan je op de website Mijnlijn.be de wachttijden van elke bushalte raadplegen. Die worden berekend op basis van de gps-positie van de bussen. Eerder kon je al op de mobiele website van De Lijn en met de iPhone-app de wachttijden van een halte raadplegen. Vanaf vandaag kan dat ook via de portaalsite mijnlijn.be, en […]

Voortaan kan je op de website Mijnlijn.be de wachttijden van elke bushalte raadplegen. Die worden berekend op basis van de gps-positie van de bussen.

Eerder kon je al op de mobiele website van De Lijn en met de iPhone-app de wachttijden van een halte raadplegen. Vanaf vandaag kan dat ook via de portaalsite mijnlijn.be, en op termijn komen er ook schermen met wachttijden in winkels en overheidsgebouwen met een halte voor de deur.

De iPhone-applicatie van De Lijn is sinds haar lancering in september van dit jaar ruim 30.000 keer gedownload en wordt door 25.000 reizigers actief gebruikt. Dat meldt de vervoersmaatschappij in een persbericht. Een versie voor Android volgt begin volgend jaar.