Google gaat eindelijk een muziekwinkel onthullen. Dat is af te leiden uit een persuitnodiging en gelekte screenshots. Internetgigant Google houdt op 16 november een persevenement waarvoor het uitnodigingen heeft verstuurd met als titel These go to Eleven. Die zin komt uit de pseudo-rockdocumentaire This Is Spinal Tap en doet dus vermoeden dat het om een […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Google gaat eindelijk een muziekwinkel onthullen. Dat is af te leiden uit een persuitnodiging en gelekte screenshots.

Internetgigant Google houdt op 16 november een persevenement waarvoor het uitnodigingen heeft verstuurd met als titel These go to Eleven. Die zin komt uit de pseudo-rockdocumentaire This Is Spinal Tap en doet dus vermoeden dat het om een aankondiging van een muziekwinkel gaat.

De vermoedens worden nog versterkt door de blog TecnoDroidVe, die een gedeeltelijk werkende versie van de muziekwinkel vond in de Androidmarkt. In de enkele dagen dat de blog terugkeerde naar de service werden er zelfs nog toevoegingen aan gedaan, alsof Google de laatste hand legt aan de muziekdienst.

Een van de opvallendste functies aan de muziekwinkel is de mogelijkheid om elke dag een gratis nummer te downloaden. Op woensdag 16 november zullen we zeker weten of Google echt start met een muziekwinkel. De presentatie vind je op het YouTube-kanaal van Android.