EMC mikt zowel op partners als op de cloud. Het bedrijf selecteert enkele verticale markten waar het zich op wil focussen. Tegelijk kondigt EMC de beschikbaarheid aan van een cloudplatform: EMC OnDemand. EMC , een van de marktleiders op het gebied van informatie-infrastructuur oplossingen, haalt voor zijn afdeling IIG of Information Intelligence Group meer dan […]

Advertentie

EMC mikt zowel op partners als op de cloud. Het bedrijf selecteert enkele verticale markten waar het zich op wil focussen. Tegelijk kondigt EMC de beschikbaarheid aan van een cloudplatform: EMC OnDemand.

EMC , een van de marktleiders op het gebied van informatie-infrastructuur oplossingen, haalt voor zijn afdeling IIG of Information Intelligence Group meer dan de helft van zijn omzet via partnerkanalen. “Hiermee zitten we voor op schema”, benadrukt Chris McLaughlin, Vice President  Channel Sales and Alliances bij IIG. Het bedrijf mikt hierbij op specifieke secoren zoals de financiële sector en de gezondheidszorg.

Cloud

Tegelijk stelt EMC ook zijn cloud-initiatief voor: OnDemand voor toepassingen als EMC Captiva, EMC Document Sciences en EMC Documentum. Een nieuw cloud implementatiemodel voor bedrijfsapplicaties gebaseerd op de zogenaamde hybride cloud. Het is bedoeld om klanten te helpen de overstap naar cloud computing te versnellen. Met technologieën van VMware, RSA en EMC die zijn toegepast, kan de infrastructuur een of meerdere producten van EMC of EMC-partners bevatten en via de cloud worden verplaatst tussen verschillende datacenters.
 

Advertentie