Dell brengt vStart naar het kanaal. Voorlopig blijft het actieterrein van de reseller beperkt tot verkoop. Vanaf begin volgend jaar kunnen partners de kant-en-klare virtualisatieoplossingen van Dell ook zelf bij klanten implementeren. Dell vStart is een soort prefab-pakket voor virtualisatie. Het bevat de volledige infrastructuur, zowel hardware als software: server, opslag, netwerk, rack, bekabeling en […]

Advertentie

Dell brengt vStart naar het kanaal. Voorlopig blijft het actieterrein van de reseller beperkt tot verkoop. Vanaf begin volgend jaar kunnen partners de kant-en-klare virtualisatieoplossingen van Dell ook zelf bij klanten implementeren.

Dell vStart is een soort prefab-pakket voor virtualisatie. Het bevat de volledige infrastructuur, zowel hardware als software: server, opslag, netwerk, rack, bekabeling en stroomvoorzieningen, hypervisors en management software plug-ins.

In eerste instantie mogen resellers vStart enkel verkopen. Implementatie en set-up gebeurt via de servicespoot van Dell. In het voorjaar van 2012 zou Dell echter ook een vorm van samenwerking toelaten, waarbij ook de partners de uitrol van vStart zelf kunnen uitvoeren.

Snelle oplossing
Kostenreductie blijft een belangrijke prioriteit in de bedrijfswereld, en virtualisatie speelt op die behoefte in. Zo legt Dell zijn interesse voor de virtualisatiemarkt uit. Met vStart wil Dell een oplossing aanbieden die vermijdt dat de klant zich verkijkt op de vaak zware oefeningen rond configuratie en deployment die virtualisatie vragen.

Dell vStart 100 en vStart 200 – gepreconfigureerd voor de ondersteuning van honderd of tweehonderd virtuele servers – zijn sinds deze week beschikbaar bij de partners van Dell.

 


 

Advertentie