Citrix wil desktopvirtualisatie binnen handbereik van de kmo brengen. Het bedrijf werkt daarom aan een nieuwe versie van VDI-in-a-Box. Ondersteuning moet er komen via een nieuwe partnerspecialisatie. VDI-in-a-Box 5 is het eerste product dat Citrix op de markt brengt sinds de overname van Kaviza eerder dit jaar. Het is duidelijk dat Citrix de kmo-markt ernstig […]

Advertentie

Citrix wil desktopvirtualisatie binnen handbereik van de kmo brengen. Het bedrijf werkt daarom aan een nieuwe versie van VDI-in-a-Box. Ondersteuning moet er komen via een nieuwe partnerspecialisatie.

VDI-in-a-Box 5 is het eerste product dat Citrix op de markt brengt sinds de overname van Kaviza eerder dit jaar. Het is duidelijk dat Citrix de kmo-markt ernstig neemt. Dat blijkt niet alleen uit de nieuwe versie, maar ook uit de aankondiging van een nieuwe partnerspecialisatie voor het Citrix Solution Advisor programma: die van kmo-specialist.

De nieuwe certificering is vanaf januari beschikbaar. Gecertificeerde partners krijgen toegang tot een uitgebreide reeks verkooptools, gratis online training en presalesondersteuning, telkens specifiek gericht op een succesvolle dienstverlening aan kmo-klanten. Het nieuwe initiatief bevat ook ondersteuning voor producten van technologiepartners als Dell en Wyse.

Tien procent vergoeding
Voor de reseller zijn er geen minimale vereisten om het certificaat van kmo-specialist binnen te halen. Partners die de gratis online training met succes afronden zijn geschikt voor het programma en kunnen aansluitend tot tien procent vergoeding verdienen via het Citrix Advisor Rewards-programma. Nieuwe partners hoeven niet te wachten tot de kmo-specialisatie beschikbaar is. Zij kunnen zich nu al aansluiten bij het Citrix Solution Advisor-programma.    
 


 

Advertentie