Nieuws

ESET beschermt professionele gebruikers gratis thuis

Bij ESET loopt een promotieactie voor de Belgische en Luxemburgse professionele gebruikers. Elk bedrijf dat tussen 15 november en 31 december een nieuwe ESET NOD 32 Antivirus of ESET Smart Security Business Edition licentie koopt voor meer dan vijfentwintig pc’s, krijgt voor zijn medewerkers gratis hetzelfde aantal licenties van NOD 32 Home Edition.

De actie geldt enkel voor de aankoop van een nieuwe ESET Business Edition licentie. De actie is geldig voor gebruikers onder Windows, Linux en Mac. Met de actie geeft ESET zijn professionele klanten de mogelijkheid om de medewerkers van een bedrijf thuis dezelfde bescherming aan te bieden als op het werk.

Eindejaarsgeschenk
“Voor de medewerkers van een onderneming vormen de gratis licenties een mooi eindejaarsgeschenk”, zegt Marc Mutelet van MGK Technologies, de exclusieve invoerder van ESET voor België en Luxemburg. “Pc’s krijgen toch vaak minder aandacht op het vlak van bescherming.” ESET wil daar verandering in brengen. “Daarbij komt nog dat heel wat mensen tijdens de kerstvakantie meer tijd hebben voor hobby’s. En daar maakt de pc vaak deel van uit.”

Via ESET kunnen de medewerkers van een bedrijf één jaar lang onbezorgd met hun pc werken of spelen, zonder veiligheidsrisico’s. De actie loopt enkel via de erkende ESET-resellers. De gebruikers moeten de gratis licenties voor 31 januari 2012 activeren.
 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business