ERP is dood, op naar een nieuw tijdperk! De term ERP heeft zijn beste tijd gehad. Wij overlopen de opvallendste trends in deze markt, die hiertoe hebben bijgedragen. Maar de software blijft wel relevant, dus bieden we u naar goede traditie een overzicht van ruim tachtig pakketten. En we gingen op zoek naar enkele gebruikers […]

Advertentie

ERP is dood, op naar een nieuw tijdperk!
De term ERP heeft zijn beste tijd gehad. Wij overlopen de opvallendste trends in deze markt, die hiertoe hebben bijgedragen. Maar de software blijft wel relevant, dus bieden we u naar goede traditie een overzicht van ruim tachtig pakketten. En we gingen op zoek naar enkele gebruikers en hun ervaringen met business software.

Dossier BI
Goed werkende operationele systemen zoals ERP-software is geen garantie voor succes. Het komt er ook op aan de juiste beslissingen te nemen. In dit dossier bespreken we hoe BI steeds belangrijker wordt in uw organisatie, maar gaan we ook na welke ‘key performance indicators’ (KPI’s) u echt nodig hebt.

Applicatieontwikkeling
De komst van mobiele toestellen en de beweging naar de cloud zorgen voor nieuwe aandachtspunten bij het ontwikkelen van software. Wat zijn de belangrijkste bewegingen in de markt van applicatieontwikkeling, en wat kunnen die inhouden voor uw organisatie?

[download_file]

En verder bespreken we hoe we onze steden slimmer kunnen maken, gaan we na hoe helpdesks met persoonlijke toestellen omgaan, ontdekken we hoe streven naar mislukkingen een geslaagde strategie kan vormen, leren we lessen van de FBI over onderhandelingen, en tonen we hoe Twitter u kan helpen bij sollicitaties of nieuwe opdrachten.
.