Nieuws

Nieuwe certificering voor Acronis-partners

Acronis heeft nieuwe trainingsprogramma’s ontwikkeld voor de ondersteuning van zijn kanaalpartners. De programma’s moeten de resellers helpen meer verkoop te genereren.

Het eerste nieuwe initiatief is de Acronis Sales Professional Certification, een uitbreiding van de cursussen die lopen binnen de Acronis Academy. De nieuwe certificering begeleidt resellers bij de verkoop van Acronis-producten. Het gaat om een sessie die zowel de belangrijkste eigenschappen van Acronis Backup & Recovery 11 uitlegt, als tips over het omzetten van leads naar deals, prijzen, onderhoud en renewals.

Het programma Acronis Certified Engineers (ACE) is een tweedaagse technische training op locatie. De training richt zich op Acronis Backup & Recovery en biedt begeleiding rond projectimplementatie, uitrol en probleemoplossing. Tot slot heeft Acronis een update ontwikkeld voor de Certified Trainer-cursus rond Acronis Backup & Recovery 11. Na het behalen van de certificering kunnen distributeurs een kwalificatie verwerven om zelf cursussen van de Acronis Academy te geven. 

Partners ondersteunen
“Het kanaal blijft onze eerste prioriteit”, zegt Dirk Raeymaekers, Director Channel & Business Development Benelux bij Acronis. “Met de nieuwe trainingen kunnen we onze partners helpen het zakelijk aanbod van Acronis nog beter te ontwikkelen en te
begrijpen.”
 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business