Nieuws

Citrix neemt App-DNA over

Citrix verwerft App-DNA, een leverancier van oplossingen rond applicatiemigratie. Dat heeft Citrix aangekondigd op de Synergy-conferentie in Barcelona.


Met App-DNA voegt Citrix een belangrijk element toe aan zijn strategie om klanten nog sneller te helpen met desktopvirtualisatie. De oplossing AppTitude van App-DNA laat bedrijven toe heel snel hun applicatieportfolio en migratieplannen door te lichten. Door het product toe te voegen aan zijn portefeuille laat Citrix zijn klanten toe om veel sneller een implementatiestrategie voor desktopvirtualisatie op te zetten.

Het cloud-tijdperk
De IT-industrie maakt een belangrijke evolutie door: van het pc- naar het cloud-tijdperk. De overstap naar het gebruik van virtuele desktops neemt daarbij snel toe. Ook de zogenaamde consumerization van IT en de vraag naar meer mobiel toegankelijke toepassingen zijn drivers voor de oplossingen die Citrix vandaag in de markt zet.


Met zijn Desktop Transformation Model drijft Citrix de snelheid van de overstap naar virtuele desktops op. De toevoeging van de oplossingen van App-DNA moet dat model versterken, via de analyse van het bestaande applicatieportfolio van de klant, naast de aanpassing en automatische packaging van applicaties voor de virtuele desktop. Raido blijft de enige gecertificeerde reseller van App-DNA in België en Luxemburg.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business